Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καταφθάνει το Moon στα PS4 και PS5 (trailer)

Σύμφωνα με ανάρτηση στο PlayStation Store, η Onion Games θα κυκλοφορήσει το Moon για PlayStation 4 και PlayStation 5. Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Στο Moon, ένα νεαρό αγόρι παγιδεύεται μέσα στην τηλεόραση του, σε έναν κόσμο που ονομάζεται "Moon World". Ξεκινάει την αναζήτηση για την αγάπη, μέσα στον καινούργιο κόσμο. Το παιχνίδι αυτοαποκαλείται "anti-RPG" για τον εξής λόγο. Ο ήρωας του Moon World, δολοφονεί αθώα ζωάκια για να πάρει experience. Το νεαρό αγόρι, δυναμώνει όσο σώζει τις ψυχές απο τα ζωάκια. Το μήνυμα που δίνει η εταιρεία ανάπτυξης του, είναι πως σε αυτό το παιχνίδι μεγαλώνεις δίνοντας αγάπη, όχι πολεμώντας.


Το Moon κυκλοφόρησε αρχικά το 1997 αποκλειστικά στο PlayStation, μόνο στην Ιαπωνία. Ακολούθησε η κυκλοφορία του 22 χρόνια μετά τον Οκτώβρη του 2019 στο Nintendo Switch στην Ιαπωνία, και τον Αύγουστο του 2020 στον υπόλοιπο κόσμο.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και για PC μέσω Steam.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*